Assalamualaikum and Hi, My name is Nuryasirah Ashaari. You can call me Yash for short. I'm 22 years old but feels like forever 16. Sports is my world and to be famous Director is my dream!


NETWORK





RECENT STORIES

MONTHLY ARCHIVE



BLOGLOVIES

» BLOG KAWAN BAIK




Far away lover
Sunday, September 27, 2015 at 2:56 PM



Salam UNIMAS
Thursday, September 10, 2015 at 10:42 PM
Assalamualaikum semua
Apa khabar ?
Salam orang Sarawak disini 

Salam UNIMAS gemilang :)

          Pengalaman akan mematangkan kita, lagi jauh kita berjalan, lagi banyak pengalaman yang akan kita dapat. Walaupun berjauhan dengan keluarga, tapi kena ingat kita memegang harapan keluarga supaya belajar sehingga ke menara gading dan mendapat pengalaman darinya. Semakin kau tua, semakin banyak yang perlu ada bagi menempuh dunia yang banyak halangan ini.

          Wah cakap dah macam bagi nasihat haha tapi itulah hakikatnya bagi aku yang dah nak hampir umur 20 tahun ni, berjauhan dengan keluarga dan yang tercinta tak menghalang aku untuk belajar di Bumi Kanyalang ini, Sarawak. Tapi rindu itu tetap rindu, takda apa yang boleh membuang perasaan rindu terhadap "Home" 

         Setelah menempuh 5 hari Majlis Aluan Pelajar di UNIMAS bagi intake 15/16, akhirnya sudah bermulanya kelas bagi degree yang aku ambil ini. Aku mengambil program Sinematografi atau lebih mudah disebut aku sebagai budak filem. Hope aku takda masalah disini, dan matlamat aku akan tercapai. Amin hihhi and btw sini subuh 5.20 pagi :) Kalau boleh bangun awal, aku memang syorkan dengan korang, masuklah UNIMAS. Seronok bila overseas ni :)







← O L D E R P O S T
N E W E R P O S T →






© 2013 - Layout created by yasiraashaari
Do you know ?Honesty is the best policy in life