Assalamualaikum and Hi, My name is Nuryasirah Ashaari. You can call me Yash for short. I'm 22 years old but feels like forever 16. Sports is my world and to be famous Director is my dream!


NETWORK





RECENT STORIES

MONTHLY ARCHIVE



BLOGLOVIES

» BLOG KAWAN BAIK




PRANK FAIRUZ !
Tuesday, November 19, 2013 at 5:09 PM
Assalamualaikum guys :) Hai *lambai tangan*
Hahaha so pada petang yang sangat sejuk pada hari ni ..
Yasirah nak kasi tau satu rahsia ni, haishh meh la sini datang dekat
Rahsia ni Yasirah kasi tau awak sorang je ni :) Hahahaha

Okay, cerita dia macam ni , semalam FAIRUZ LIYANA BADORISAM
kena PRANK dengan Yasirahhhhh hahahaha lawak gila siott :P
Dan cerita dia macam ni ~

Pagi di sekolah
Yasirah datang sekolah dengan yang lain sebab nak study,
esok nak exam. And suddenly Yasirah baru teringat yang 19 November
adalah hari jadi dia haaaaaaa so Yasirah pun bagitau semua member
nak prank-kan dia :) Semua member pun dah tau dah plan Yasirah apa :)

Petang di rumah 
So, Yasirah pun balik rumah nak susun strategi :) Hahaha
siap kasi tau adik kesayangan dia Zaileen tentang plan ni
and dia pun wish good luck dekat Yasirah untuk kenakan kakak dia :D

Sampai pada waktunya :)
Masa tu jam dalam pukul 8.30 malam, Yasirah start motor pergi rumah Fairuz, sebab nak make sure yang Fairuz ada dekat rumah :) So, nanti senang laa nak PRANK-kan dia :) Lepas tu, Yasirah pun balik rumah, letak motor, then Yasirah ambik basikal pulak, kayuh sampai depan sikit, sebab nak buat CALL yang PRANK dia :)

Selang 5 minit lepas Yasirah buat call
Yasirah dengar bunyi motor skuter dia tu :) Yasirah yang dah lama sorok belakang pintu dah memang tergelak gelak :D Bila dia cakap "Assalamualaikummmm" Yasirah pun apa lagi , sergah dia ! "Kau dah kena tipuuuu" Masa tu muka Fairuz merah gila sambil cakap "Bongok laaa kauu" Masa tu Yasirah gelak tak henti henti sehhh :D Hahahaha, then bila dia balik, Yasirah pun buat penutup video dan akhirnya masuk rumah :D HAHAHA


So, Yasirah sebenarnya nak minta maaf dekat Fairuz sebab Yasirah dah
Prank and tipu dia :D Saje suka suka sebab esok birthday  dia :D
Haaaaaa tu laa, lain kali kenakan orang, ni kau pulak yang dah terkena :)
So, tu saje rahsia Yasirah buat awak semua :D Bye , Assalamualaikum ~



Soalan Ramalan SPM
Tuesday, November 5, 2013 at 1:27 PM


Hahaha mesti ada yang percaya je Yasirah nak kasi soalan ramalan tu, hahaha percaya je korang yee :) So. Good luck kepada semua calon calon SPM 2013 yang akan menduduki peperiksaan pada besok hari. Buat yang terbaik okey! :) Buat ibubapa korang bangga dan jangan laa sesekali menghampakan harapan mereka. Kadang-kadang kita tak tahu, ibu bapa itu meletakkan harapan yang tinggi buat kita. Kalau tak, mereka takkan hantar korang pergi tuisyen. Hmm fikirkan, masih belum terlambat :) Walaupun esok dah nak SPM Paper BM , tapi tiada masalah kalau korang yang malas nak study tu, start dari sekarang !! Cepattttt wehhh sekarang !! Hahaha so selamat maju jaya k :) Maaf la kalau ada yang tertipu :) Yasirah saja bergurau dengan korang semua :) Assalamualaikum ~



November : Exammm !
Friday, November 1, 2013 at 11:01 AM

Assalamualaikum and Hello guys :)
Okay entry kali ni simple je, malas nak tulis panjang panjang.
Just nak update pasal NOVEMBER babehh ! Haaaaa itu la dia :P
Okay mungkin ada sesetengah dah tak sekolah lagi,
duduk rumah goyang kaki, tak tau nak buat apa.
Tidur, bangun, makan, tengok tv, online FB & twiter !
Dan sebagainyaa laaaah ! Wuuu tetiba macam marahh :)

Tapi bagi yang nak exam, lagi lagi SPM ... jeng jeng jeng
haaaa jangan goyang lutut k , korang semua pasti boleh buat
SPM takda laa susah mana kalau nak dibandingkan dengan STPM !
Haaaa, Yasirah lagi 17 hari je ni nak STPM penggal 1 ...
Wuuuu seram tu pasti adaaa, tapi percaya pada diri itu lagi penting !

Ada orang tanya Yasirah "Kenapa laa kena ambik exam bagai ?"
Haaaa soalan ni akan terkeluar dari mulut korang kalau korang dah penat 
sangat nak study, dah tak larat nak bukak buku, senang cerita  
Otak dah panas bila pandang buku :)

So, sampai sini jelaa, haaaa kan Yasirah dah cakap tadi, kali ni punya entry simple dimple trimple jeee :) Nak study la kononnya :) Hahaha apa apa pun. 

Goodluck to SPM and STPM students !
Make your parents proud !
Okay dada , bye bye :* Asslamualaikumm






← O L D E R P O S T
N E W E R P O S T →






© 2013 - Layout created by yasiraashaari
Do you know ?Honesty is the best policy in life